Blest Jacket

 79,95

Blest Jacket toppatakki on ultrakevyt ja pieneen tilaan pakattava kisatakki koirille jotka työskentelevät kylmissä olosuhteissa.

Kokotaulukko

Poista

Löydä jälleenmyyjä

Kuvaus

Se on suunniteltu suojaamaan koiraa sen juostessa, mutta on todella hyvä lämmittämään koiraasi myös tauoilla kun lämpötila on nollan tienoilla. Takki on todella kevyt ja sen saa helposti pakattua rekeen, reppuun tai juottovyöhön. Blest takki on kevyt ja tarjoaa paremman suojan kuin perinteiset kisatakit. Takki pysyy hyvin päällä ja soveltuu näin ollen hyvin kaikille aktiivisille koirille.

Takin suunnittelussa on käytetty tietoa maailman parhailta valjakkoajajilta ja nykyisin sitä näkee käytettävän paljon kilpailuissa. Vedenpitävä ja tuulelta suojaava Ripstop kangas suojaa kaksinkertaista Primaloft vanua. Sisäpinta on pehmeää Ripstop kangasta, jotta koiran turkki ei vahingoitu.

Blest takki on helppo pukea ja riisua myös kun koiralla on valjaat päällä. Ergonomisen muotoilun avulla voimme varmistaa erittäin hyvän istuvuuden ja liikkumisen vapauden. Toppatakissa on pitävät tarrakiinnitykset rinnan alla ja mahan kohdalla. Takki tarjoaa erityisen lämmön eristyksen ja suojan olkapäille, lavoille ja mahalle. Takki toimii hyvin kaikilla koirilla, jotka tykkäävät liikkua lumessa, sillä siihen ei juurikaan lumi tartu. Mukana on irroitettava suoja suojaamaan uroksen genitaalialuetta.

Heijastava läppä niskassa auttaa huomioimaan koiran liikkeen pimeässä. Takin takana on silmukka valjaan pujotusta varten, näin takki pysyy paikallaan myös tuulisella säällä.

Blest toppatakki on sininen ja siinä on hyvät heijastimet. Koot S-XL.

  • PrimaLoft
  • Päällinen ripstop kangasta
  • Sisäpinta pehmeää ripstop kangasta/li>
  • Tarra- ja solkikiinnitys
  • Heijastavat printit
  • Vesipilariarvo: 8 000 mm

Käyttötarkoitus

Jokainen tuotteemme on suunniteltu tiettyyn/tiettyihin käyttötarkoituksiin ja näin ollen niiden vahvuudet ja heikkoudet eri käyttötarkoituksissa vaihtelevat. Täysi ympyrä kuvaa sitä, että tuote on suunniteltu juuri tähän käyttötarkoitukseen. Tyhjä ympyrä kuvaa sitä, ettei tuote ole niin hyvä tähän käyttötarkoitukseen.

70 Eristävyys
50 Vedenpitävyys
100 Aktiivisuus
50 Kestävyys

Tuotetiedot

Aktiivisille koirille

Takkia voi käyttää juostessa päällä sekä tauoilla.

Genitaalialueen suoja

Irroitettava suoja uroksen genitaalialueille.

Helppo käyttää

Nopea pukea ja riisua myös kun koiralla on valjaat päällä. Kiinnittyy pitävillä tarrakiinnityksillä. Pehmeä sisäpinta, joka ei vahingoita turkkia.

Hyvä näkyvyys

Heijastava läppä niskassa ja heijastavat painatukset sivuilla turvaksi pimeällä.

Pysyy paikallaan

Ohjaa vetoliina toppatakin takaosassa olevan silmukan läpi, niin takki pysyy päällä tuulisella säälläkin.

Vie vähän tilaa

Blest takki painaa ainoastaan 150 grammaa (koko M) ja se mahtuu erittäin pieneen tilaan.

Kokotaulukko

Blest Jacket: Kokotaulukko
Size Selänpituus
S 60 cm
M 65 cm
L 70 cm
XL 74 cm
Size: S
Selänpituus
60 cm
Size: M
Selänpituus
65 cm
Size: L
Selänpituus
70 cm
Size: XL
Selänpituus
74 cm
Size Chart

Community

This error message is only visible to WordPress admins

Error: Access Token for nonstopdogwear is not valid or has expired. Feed will not update.

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.

Error: Hashtag limit of 30 unique hashtags per week has been reached.

If you need to display more than 30 hashtag feeds on your site, consider connecting an additional business account from a separate Instagram and Facebook account.

Saatat myös pitää...