⚠️ There is a new version of this product: Bungee Leash

Bungee Leash (2018)

 29,90

An elastic bungee which absorbs abrupt pulls.

Poista

Löydä jälleenmyyjä

Kuvaus

Uudessa joustavassa taluttimessa on erittäin kevyt alumiininen lukko, joka nopeuttaa ja helpottaa taluttimen käsittelyä. Parannetut saumat takaavat kestävyyden. Tuote on alun perin kehitetty koirajuoksuun, koirapyöräilyyn, kärryajoon, koirahiihtoon ja vaelluksille, mutta vetonaru toimii hienosti myös talutushihnana kaupunkikävelyillä. Joustava ydinmateriaali lisää koiran ja omistajan mukavuutta äkillisissä liikkeissä ja tukeva ulkokuori pehmentää nykäisyä terävissäkin mutkissa maastossa. Käsilenkin avulla tämä hihna on todella monipuolinen!

2 metrin pituinen versio sopii erinomaisesti talutukseen, vaellukselle tai koirajuoksuun. 2,8 metrin pituinen versio on parempi koirahiihtoon tai muihin koira-aktiviteetteihin, joissa pidempi hihna on järkevämpi.

Bungee Leash vetonarussa on kevyt ja kestävä alumiinilukko.

Haluamme huomauttaa, että Bungee Leash taluttimen lukko ei ole IFSS:n alaisissa kilpailuissa hyväksytty malli. IFSS kilpailusääntöjen mukainen lukko on Bungee Leash Pro– mallisessa vetonarussa.

Käyttötarkoitus

Jokainen tuotteemme on suunniteltu tiettyyn/tiettyihin käyttötarkoituksiin ja näin ollen niiden vahvuudet ja heikkoudet eri käyttötarkoituksissa vaihtelevat. Täysi ympyrä kuvaa sitä, että tuote on suunniteltu juuri tähän käyttötarkoitukseen. Tyhjä ympyrä kuvaa sitä, ettei tuote ole niin hyvä tähän käyttötarkoitukseen.

80 Toiminnallisuus
100 Joustavuus
80 Aktiivisuus
60 Kestävyys

Product video

Tuotetiedot

Alumiinen lukko

Todella kevyt alumiininen lukko, joka tulee kiipeilyurheilun puolelta. Lukon avulla koiran kiinnittäminen pannasta tai valjaista on todella helppoa. Lukko ei jumitu, vaikka se olisi mutainen tai jääkylmä.

Alumiinen lukko
Upgraded stitching

Tässä Bungee vetonarussa käytetty parannettu ommelmistekniikka tarjoaa maksimaalisen käyttöiän.

Upgraded stitching
Elasticity

The core of this leash consists of the highest quality rubber and will not break. It has been rigorously tested in Norway and it´s better than any other comparable leash on the market. Also the leash is not too soft or not too hard and can be used for all activities.

Kokotaulukko

Bungee Leash (2018): Kokotaulukko
Size Käyttö
2 m Juoksu, retkeily
2.8 m Koirapyöräily, koirahiihto
Size: 2 m
Käyttö
Juoksu, retkeily
Size: 2.8 m
Käyttö
Koirapyöräily, koirahiihto
Size Chart

Community

This error message is only visible to WordPress admins

Error: Access Token for nonstopdogwear is not valid or has expired. Feed will not update.

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.