Bungee Leash Double

 49,90

Vetonarun Y-haara on tehty, jotta voit kiinnittää siihen kaksi koiraa samalla kertaa. Tämä vetonaru on täydellinen juoksuu, hiihtoon ja pyöräilyyn koirien kanssa.

Varastossa

Löydä jälleenmyyjä

Kuvaus

Olemme alun perin kehittäneet Bungee Leash Double vetonarun koirahiihdon ja kärryajon parhaiden urheilijoiden tarpeisiin. Se on kuitenkin erinomainen valinta kaikille aktiivisille koiranomistajille, joilla on useampi koira. Bungee Leash Double vähentää sekä sinuun että koiriin kohdistuvaa rasitusta. Y-haaran kiinnityskohdassa ei ole metalliosia. Y-haarat ovat joustamattomia, mutta muuten vetonaru on joustava. Tämän erittäin elastisen tuotteen jousto-ominaisuudet ja laatu ovat vertaansa vailla, siksi voit nähdä useiden urheilijoiden käyttävän sitä koirahiihdon ja kärryajon 2-koiran luokissa.

Bungee Leash Double:n ydin on kudottu erittäin lujasta kumista ja suojattu kestävällä polyesterikerroksella. Siinä on Non-stop Dogwear Twistlock -sulkurengas, joka on paras vaihtoehto. Lukko lukittuu itsestään, jotta voit olla varma, että koirasi ei pääse vapaaksi. Lukko pyörii kääntölavalla, joten vetonaru ei pääse kiertymään.

Erittäin kestävä kuminen ydin
Polyesteri pinta
kaksi Twistlock sulkurengasta, joiden molempien vetolujuus 300kg

Käyttötarkoitus

Jokainen tuotteemme on suunniteltu tiettyyn/tiettyihin käyttötarkoituksiin ja näin ollen niiden vahvuudet ja heikkoudet eri käyttötarkoituksissa vaihtelevat. Täysi ympyrä kuvaa sitä, että tuote on suunniteltu juuri tähän käyttötarkoitukseen. Tyhjä ympyrä kuvaa sitä, ettei tuote ole niin hyvä tähän käyttötarkoitukseen.

80 Toiminnallisuus
100 Joustavuus
80 Aktiivisuus
70 Kestävyys

Tuotetiedot

Twistlock sulkurengas

Lukko lukittuu itsestään, jotta voit olla varma, että koirasi ei pääse vapaaksi. Lukko pyörii kääntölavalla, joten vetonaru ei pääse kiertymään.

Kestävyys

Suojattu kestävällä polyesterillä

Joustavuus

Ydin on valmistettu erittäin vahvasta kumista

Kaksi koiraa

Joustavan Y-hihnan avulla on helppo treenata kahden koiran kanssa samanaikaisesti. Y-haara on joustamaton ja muuten vetonaru on joustavaa materiaalia

Community

This error message is only visible to WordPress admins

Error: Access Token for nonstopdogwear is not valid or has expired. Feed will not update.

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.

Error: Hashtag limit of 30 unique hashtags per week has been reached.

If you need to display more than 30 hashtag feeds on your site, consider connecting an additional business account from a separate Instagram and Facebook account.

Saatat myös pitää...