⚠️ There is a new version of this product: Bungee Leash

Bungee Leash Pro (2018)

 29,90

Uusi ja päivitetty Bungee Leash Pro vetonaru on kestävä ja se täyttää IFSS kilpailuvaatimukset lukolle.

Poista

Löydä jälleenmyyjä

Kuvaus

Teimme Bungee Leash Pro vetonarusta entistä vahvemman parantamalla saumojen ompeleita. Tuote on kehitetty erityisesti koirajuoksuun, koirahiihtoon, koirapyöräilyyn ja kärryajoon. Joustava ydinmateriaali lisää koiran ja omistajan mukavuutta äkillisissä liikkeissä ja tukeva ulkokuori pehmentää nykäisyä. Nämä ominaisuudet korostuvat erityisesti koirahiihdossa ja kärryajossa, jolloin matkanteko voi muuten olla nykivää. Ja mikä parasta, Bungee Leash Pro säilyttää hyvän elastisuuden todella pitkään!

2 metrin pituinen vetonaru sopii erinomaisesti koirajuoksuun ja 2.8 metrin pituinen vetunaru on parempi koirapyöräilyyn, kärryajoon ja koirahiihtoon tai muihin koira-aktiviteetteihin, joissa pidempi hihna on järkevämpi.

Bungee Leash Pro vetonarussa oleva lukko on Internation Federation of Sleddog Sport (IFSS) kilpailusääntöjen mukaan hyväksytty ns. pistoolilukko.

Käyttötarkoitus

Jokainen tuotteemme on suunniteltu tiettyyn/tiettyihin käyttötarkoituksiin ja näin ollen niiden vahvuudet ja heikkoudet eri käyttötarkoituksissa vaihtelevat. Täysi ympyrä kuvaa sitä, että tuote on suunniteltu juuri tähän käyttötarkoitukseen. Tyhjä ympyrä kuvaa sitä, ettei tuote ole niin hyvä tähän käyttötarkoitukseen.

50 Toiminnallisuus
60 Joustavuus
80 Aktiivisuus
100 Kilpailuissa
70 Kestävyys

Tuotetiedot

Prossinen lukko

Tämä kestävä lukko on hyväksytty kilpailukäyttöön maailmanlaajuisesti.

Kokotaulukko

Bungee Leash Pro (2018): Kokotaulukko
Size Käyttö
2 m Jouksuun, retkeilyyn
2.8 m Pyöräilyyn, hiihtoon
Size: 2 m
Käyttö
Jouksuun, retkeilyyn
Size: 2.8 m
Käyttö
Pyöräilyyn, hiihtoon
Size Chart

Community

This error message is only visible to WordPress admins

Error: Access Token for nonstopdogwear is not valid or has expired. Feed will not update.

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.

Error: Hashtag limit of 30 unique hashtags per week has been reached.

If you need to display more than 30 hashtag feeds on your site, consider connecting an additional business account from a separate Instagram and Facebook account.