CaniX Belt

 69,95

Oletko kokeillut koiran kanssa juoksemista? CaniX Belt –juoksuvyö vie mukavuuden aivan uudelle tasolle.

Kokotaulukko

Poista

Löydä jälleenmyyjä

Kuvaus

Tämä juoksuvyö on erittäin kevyt ja huolella suunniteltu, sen jokainen yksityiskohta on tarkkaan mietitty. Sen ainutlaatuinen rakenne takaa selkäsi hyvinvoinnin ja auttaa ylläpitämään oikeanlaisen juoksutekniikan. Me kutsuimme maailmaan parhaat koirajuoksijat mukaan kehittämään CaniX vetovyötä, kuuntelimme heidän toiveet ja lopputuloksena valmistui tämä innovatiivinen juoksuvyö. Lopputulos on myös koirajuoksun moninkertaisen Maailmanmestarin Ben Robinsonin suosikki.

Vetovyö painaa ainoastaan 280 grammaa ja on erittäin kestävä. Tekninen ja hengittävä materiaali takaa että vyö on miellyttävä joka lämpötilassa. CaniX vetovyössä on lukittava sulkurengas koiran vetonarua varten. Tämä rengas liukuu vyön etuosassa sivuttain seuraten koiran liikkeitä, näin ollen paine jakautuu tasaisesti lantiollesi vaikka koira ei olisi samassa linjassa. Tämä helpottaa tasapainon säilyttämistä tiukoissakin mutkissa.

CaniX vetovyössä on paljon säätömahdollisuuksia, jolloin se sopii hyvin erilaisille vartalotyypeille. Juoksuvyötä on saatavana kahta eri kokoa, Small ja Medium. Takana on tasku johon mahtuu useimmat älypuhelinmallit. Vyössä on myös hyvät heijastimet.

  • Hengittävä materiaali
  • Spandex -tasku: (Medium 8,5x15cm / Small 8,5x13cm)
  • Hypalonin vahvikkeet
  • Nylon
  • 3M heijastimet
  • Kierrelukittava sulkurengas
  • Alumiini soljet
  • Erittäin kevyt: Medium kokoinen vyö painaa vain 280 grammaa.

Product video

Tuotetiedot

Hengittävä

Innovatiivinen mesh-materiaali on sekä kestävää että hengittävää. Se päästää kehon lämmön läpi eikä ole näin ollen hiostava.

Hengittävä
Poikittain liukuva alumiininen lukko

Sulkurengas seuraa koirasi liikkeitä ja näin ollen helpottaa tasapainon säilyttämisen, vaikka koira ei vedä suoraan edessä, sekä kaarteissa. Siihen on mahdollista kiinnittää useampi vetonaru yhtaikaa. Lukitus tapahtuu kiertämällä lukkoa. Koska lukko on erittäin kevyt, se ei häiritse juostessa. Alumiinilukko kestää 4 kilonewtonia – testasimme sen vetämällä autoa!

Poikittain liukuva alumiininen lukko
Hyvät säätömahdollisuudet

Vyö on helppo säätä istumaan täydellisesti vyötäröllesi. Voit säätää vyötärönympärystä ja jalkalenkkien pituutta. Tämän lisäksi voit säätää vyötärönympäri tulevan ja sen osan mihin veto kohdistuu välisten hihnojen pituutta sopivaksi. Jotta saat vetopisteen suositellun laiseksi.

Liukumisen esto

Eturemmissä on silikonipinnoite, jotta se ei pääsisi liukumaan.

Kestävät soljet

Erittäin vahvat alumiini soljet ovat kestävät ja helppo aukaista.

Kestävät soljet
Tasku

Takana olevaan joustavaan taskuu mahtuu hyvin useimmat älypuhelimet tai avimet. Heijastava logo auttaa näkymään pimeässä.

Tasku

Kokotaulukko

CaniX Belt: Kokotaulukko
Size Vyötärönympärys
S 45 cm
M 60 cm
Size: S
Vyötärönympärys
45 cm
Size: M
Vyötärönympärys
60 cm
Size Chart

Community

This error message is only visible to WordPress admins

Error: Access Token for nonstopdogwear is not valid or has expired. Feed will not update.

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Saatat myös pitää...