Combined Harness

 89,90

Vetovaljas pulkan vetämiseen sekä koirahiihtoon, koirajuoksuun tai koirapyöräilyyn. Tämän valjaan ergonominen muotoilu tarjoaa koiralle täydellisen vapauden liikkua jättäen hengitystiet vapaiksi.

Kokotaulukko

Poista

Löydä jälleenmyyjä

Kuvaus

Missiomme on valjaiden avulla saada koiran potentiaalinen suorituskyky esiin – ei rajoittaa sitä!

Valjakkourheilijat, jotka kilpailevat kansainvälisellä tasolla ja suhtautuvat intohimoisesti toimiviin välineisiin, ovat olleet mukana kehittämässä Combined Harness vetovaljasta. Tämä vetovaljas toimii talvella niin naru- kuin pulkkavedossa. Kaula-aukko on vahvistettu siten, että valjaista tulee jäykemmät, jolloin paino jakautuu tasaisesti laajemmalle alueelle. Aisojen kiinnitysosa on helppo kiinnittää ja irroittaa valjaista, kestävien muovisten pistolukkojen ansiosta. Aisojen kiinnytysosassa on myös irroitettava kiinnitysliina, jonka on tarkoitus kulkea koiran rinnan ympäri. Tämä kiinnitysliina estää valjaita pyörähtämästä koiran selän yli pulkan painon takia, jos koira pysähtyy äkillisesti. Combined Harness vetovaljaassa koiran etujalat ja lavat voivat liikkua vapaasti ja veto jakautuu tasaisesti etuvartalon alueelle.

Non-stop dogwearin kaikkien valjaiden suunnittelussa lähdetään aina liikkeelle koiran hyvinvoinnista. Ergonominen suunnittelu vaatii huomiota yksityiskohtiin. Valjaiden sisäpuoli valmistetaan aina siten, että kaikki materiaalit menevät päällekkäin ilman kovia reunoja. Jokaisen sauman sileä puoli on koiran vartaloa vasten, jolloin varmistetaan, ettei valjas hankaa koiraa. Kaikista valjaista löytyy integroituna 3M heijastimet koiran turvallisuuden takaamiseksi. Ergonominen muotoilu, joka tarjoaa koiralle täydellisen vapauden liikkua jättäen hengitystiet vapaiksi, on tavaramerkkimme.

  • Pehmuste on suljettua solurakennetta, joka ei ime vettä.
  • Kestävät Duraflex- pistolukot aisojen kiinnitysosassa.
  • Kiinnitysliina
  • Vahvistettu kaula-aukko
  • 500D nylon kangas
  • Nylon
  • joustamattomat sivuremmit (vaihdettavissa)
  • Väri: punainen

Product video

Tuotetiedot

Irroitettava aisojen kiinnitysosa

Kiinnitä ja irrota valjas helposti kestävien muovisten pistolukkojen avulla.

Vahvikkeet

Valjaissa on vahvistettu kaula-aukko, jolloin veto jakautuu tasaisesti laajemmalle alueelle.

Kiinnitysliina

Aisojen kiinnitysosan mukana on kiinnitysliina, jonka on tarkoitus kulkea koiran rinnan ympäri. Tämä kiinnitysliina estää valjaita pyörähtämästä koiran selän yli pulkan painon takia, jos koira pysähtyy äkillisesti.

Säädettävyys

Sivuremmit ja takaosa ovat säädettävissä, jotta valjas istuisi parhaalla mahdollisella tavalla. Säädä takaosa siten, että valjaan sinisen köyden ja valjaan takaosan hihnan välinen osa on hännän tyven kohdalla. Säädä sivuremmit niin, että valjas istuu napakasti koiran päällä. Valjaassa on vakiona joustamattomat sivuremmit. Lisävarusteena saatavat joustavat sivuremmit antavat koirallesi vielä muutama senttimetrin lisää pituutta kutakin askelta kohti.

Näkyvyys

Integroidut 3M heijastimet

Värimerkintä

Jokaisessa koossa on erivärinen lappu valjaan selkäpuolella. Värimerkinnän avulla sinun on helppo tunnistaa eri kokoiset valjaat, jos sinulla on useita koiria.

Kokotaulukko

Combined Harness: Kokotaulukko
Size Kaulanympärys
5 36-40 cm
6 40-44 cm
▱ 7 44-48 cm
8 48-52 cm
9 52-56 cm
Size: 5
Kaulanympärys
36-40 cm
Size: 6
Kaulanympärys
40-44 cm
Size: 7 ▱
Kaulanympärys
44-48 cm
Size: 8
Kaulanympärys
48-52 cm
Size: 9
Kaulanympärys
52-56 cm
Size Chart

Community

This error message is only visible to WordPress admins

Error: Access Token for nonstopdogwear is not valid or has expired. Feed will not update.

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.

Error: Hashtag limit of 30 unique hashtags per week has been reached.

If you need to display more than 30 hashtag feeds on your site, consider connecting an additional business account from a separate Instagram and Facebook account.

Saatat myös pitää...