Ferd Belt

 79,90

Ferd vetovyö on tarkoitettu niille, jotka viettävät paljon aikaa koiriensa kanssa ulkona luonnossa vaativissa olosuhteissa liikkuen.

Kokotaulukko

Poista

Löydä jälleenmyyjä

Kuvaus

Ferd vetovyö on tarkoitettu niille, jotka viettävät paljon aikaa koiriensa kanssa ulkona luonnossa vaativissa olosuhteissa liikkuen. Olosuhteissa, joissa tarvitset enemmän kuin tavallisen vetovyön. Tämä vyö on huipputekninen tuote, joka on valettu siten, että se istuu täydellisesti vartalosi ympärille ja takaa parhaan mahdollisen ergonomisen paineen jakautumiseen. Vyö on vankka, ja siinä on hypalon vahvikkeet ja alumiiniset soljet. Siinä on myös sivuilla D-renkaat sivuilla pulkan vetämistä varten. Edessä hihassa on lukko jonka saa lukittua siten että naru ei pääse karkaamaan siitä missään tilanteessa. Vyössä on myös useita lenkkejä , joihin voi kiinnittää koukkuja ja hihnoja sekä muuta vastaavaa.

Ferd vetovyöhön on saatavana lisävarusteena myös vyölaukku Belt Bag. Vyölaukun tasku on valmistettu jäykästä materiaalista suojaamaan siellä säilytettäviä tavaroita. Taskun sisällä on oma sisätasku matkapuhelimelle. Laukun ulkopuolella on myös oma pullonpidike. Vyölaukku sopii myös Trekking vetovyöhön.

Kokotaulukko

Ferd Belt: Kokotaulukko
Size Vyön Pituus
S 60 cm
M 70 cm
L 80 cm
Size: S
Vyön Pituus
60 cm
Size: M
Vyön Pituus
70 cm
Size: L
Vyön Pituus
80 cm
Size Chart

Community

This error message is only visible to WordPress admins

Error: Hashtag limit of 30 unique hashtags per week has been reached.

If you need to display more than 30 hashtag feeds on your site, consider connecting an additional business account from a separate Instagram and Facebook account.

Saatat myös pitää...