Ferd Belt

 84,90

Kevyt, kestävä ja miellyttävän tuntuinen vaellusvyö, joka on tehty pidemmille matkoille ja retkille. Ferd-vyössä on kiinnityskohdat myös pulkan vetämiseen. Voit liittää siihen Ferd-vyölaukun jolloin saat kätevästi mukaan kaiken tarvittavan..

Kokotaulukko

Poista

Löydä jälleenmyyjä

Kuvaus

Täydellinen vyö, jos löydät itsesi usein ulkoa koirasi kanssa ja tarvitset korkealaatuisia välineitä. Ferd-vyö on vaahtovalettu hyvin istuvaksi ja vedenkestäväksi. Vyöhön voidaan kiinnittää pulkka tai aisat ruostumattomasta teräksestä valmistettuihin D-renkaisiin, jotka ovat molemmin puolin vyötä. Takana oleviin käytännöllisiin silmukoihin voit kiinnittää jotain kevyttä (alle 0,5 kg) kuten talutushihnan tai koiran herkkupussin.
Tässä vaellusvyössä on tukeva ja turvallinen lukittava sulkurengas koiran hihnan kiinnittämiseen. Tämän lukon vetolujuus on 400 kg. Jos kohtaat tilanteita, joissa joudut nopeasti irrottamaan koiran, suosittelemme ostamaan Panic Snap -lukon pikalukitustoiminnolla.

Ferd-vyötä on kolmea kokoa ja sen vyötärön ympärystä ja jalkaremmejä voidaan säätää. Jalkaremmit pitävät vyön lantiolla ja estävät sitä nousemasta ylös alaselälle, halutessasi voit kuitenkin irroittaa ne. Vahvat alumiini- ja hypalonvahvikkeista valmistetut soljet varmistavat suorituskyvyn äärimmäisissä olosuhteissa. Takaosan logo on valmistettu heijastavasta materiaalista, jotta parantamaan näkyvyyttä pimeässä.

Vyöhön voidaan liittää Ferd Belt –vyölaukku, joka toimii pienenä reppuna välttämättömien tarvikkeiden kantamiseksi.

Käyttötarkoitus

Jokainen tuotteemme on suunniteltu tiettyyn/tiettyihin käyttötarkoituksiin ja näin ollen niiden vahvuudet ja heikkoudet eri käyttötarkoituksissa vaihtelevat. Täysi ympyrä kuvaa sitä, että tuote on suunniteltu juuri tähän käyttötarkoitukseen. Tyhjä ympyrä kuvaa sitä, ettei tuote ole niin hyvä tähän käyttötarkoitukseen.

90 On snow
70 Off snow
10 Kilpailut
90 Kestävyys

Tuotetiedot

Vyölaukku

Ferd Belt Bag -vyölaukku on lisävaruste Ferd-vyölle. Ihanteellinen, jos tarvitset mukaan juomapullon, kameran ja evästä.

Vyölaukku
Pulkan kiinnitys

Kestävät D-renkaat sivuilla on tarkoitettu pulkan kiinnittämiseen. Takana oleviin käytännöllisiin silmukoihin voit kiinnittää jotain kevyttä (alle 0,5 kg) kuten talutushihnan tai koiran herkkupussin.

Pulkan kiinnitys
Kevyt lukko

Ferd-vyössä on lukittava sulkurengas koiran hihnan kiinnittämiseksi. Jos kohtaat tilanteita, joissa joudut nopeasti irrottamaan koiran, suosittelemme ostamaan Panic Snap -lukon pikalukitustoiminnolla.

Kevyt lukko
Kestävät soljet

Hypalon vahvisteiset ja erittäin vahvat alumiiniset soljet takaavat kestävyyden.

Kestävät soljet
Jalkaremmit

Jalkaremmit pitävät vyön lantiolla ja estävät sitä nousemasta ylös alaselälle, ne on myös helppo irroittaa.

Jalkaremmit
Hyvä istuvuus

Muotoon valettu vaahtosisus on hyvin istuva ja vedenkestävä

Kokotaulukko

Ferd Belt: Kokotaulukko
Size Lantion ympärysmitta
S 70-85 cm
M 85-95 cm
L 95-140 cm
Size: S
Lantion ympärysmitta
70-85 cm
Size: M
Lantion ympärysmitta
85-95 cm
Size: L
Lantion ympärysmitta
95-140 cm
Size Chart

Community

This error message is only visible to WordPress admins

Error: Access Token for nonstopdogwear is not valid or has expired. Feed will not update.

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Saatat myös pitää...