Forest Anojakka hunting jacket

Tämä anorakki on suunniteltu pitämään sinua lämpimänä kun metsästysmenetelmäsi vaatii tuntien istumista. Anojakka takissa on tasku radiollesi ja harjattu polyesterinen pintakangas tekee siitä hiljaisen ja vedenpitävän 15 000 mm asti.

Löydä jälleenmyyjä

Kuvaus

Anojakan omaleimainen muotoilu on saanut inspiraation perinteisistä inuiittien päällysvaatteista. Inuitit selvisivät äärimmäisissä olosuhteissa älykkäiden innovaatioiden avulla; he muun muassa suunnittelivat koko kehon suojaavia anorakkeja. Tämä käytännöllinen muotoilu hyödyntää kaiken kehon tuottaman lämpöenergian ja suojaa sitä ilmataskussa. Tämä suunnittelu on loistava pitämään lämpöä, mutta se ei ole käytännöllinen liikkeessä. Yhteistyössä alaskalaisen valjakkoajaja, Dallas Seaveyn kanssa olemme suunnitelleet ainutlaatuisen säädettävän nyörijärjestelmän Anojakka takille. Tämä säädettävä nyörijärjestelmä puristaa anorakin alaosan haluamallesi pituudelle suoraviivaisella liikkeellä.

Anojakka Forest takissa on PrimaLoft Silver eristekuitu. Se on patentoitu mikrokuiturakenne, jolla on huippuluokan eristysominaisuudet ja se pitää sinut lämpimänä, vaikka se muuttuisi kosteaksi tai märkäksi. Takki on vedenpitävä 15 000 mm: n vesipilariarvolta ja 20 000 hengittävyydeltä.

Yksi iso etutasku antaa sinulle mahdollisuuden kuljettaa kaikki välttämättömät asiat siellä; mukavuussyistä tähän taskuun pääsee myös takin sisäpuolelta. Iso ja tilava huppu sekä Hypalon-vahvistetut yksityiskohdat.

• Pintakangas: Kestävää ja vedenpitävää harjattua polyesteriä. Vesipilariarvo: 15 000mm. Hengittävyys 20 000
• Eristys: PrimaLoft Silver
• Vuorikangas: Nylon
• Hypalon vahvikkeet
• Teipatut saumat
• Lujatekoinen YKK Vislon Aquaguard 8 vetoketju edessä
• Väri: Vihreä

Tuotetiedot

Säädettävä pituus

Vedä ylös ja pakkaa yhdellä liikkeellä. Istuessaan leirille anorakki peittää jalat, pitää sinut lämpimänä ja auttaa sinua säästämään energiaa. Säädä normaalipituuteen vyötärölle liikkeessä.

Säädettävä pituus
Taskut

Yksi lämmin ja tilava etutasku. Eristettyyn etutaskuun pääsee myös takin sisäpuolelta. Yksi pieni eristämätön työkalutasku edessä. Yhteen tarkoitukseen rakennettu radio-rintatasku.

Taskut
Huppu

Suuri ja säädettävä. Esivalmistettu verhoilu valinnaiseen kauluksen kiinnitykseen.

Huppu
Hiljainen

Forest Anojakka metsästystakissa on harjatusta polyesteristä valmistettu hiljainen pintakangas, jotta riski peloittaa saalis karkuun olisi mahdollisimman pieni.

Hiljainen