Freemotion Harness 10th Anniversary

 79,95

Meidän kaikkien aikojen bestseller vetovaljaamme on nyt päivitetty sinisellä värillä 10-vuotis juhlavuotemme kunniaksi. Tuotteemme ovat kestäviä – monet käyttävät edelleen valjaita, jotka he ovat hankkineet vuosia sitten. Nyt on hyvä syy päivi

Kokotaulukko

Poista

Löydä jälleenmyyjä

Kuvaus

Freemotion valjas on tuote, mistä Non-stop dogwear on saanut alkunsa. Siksi juhlimme kymmenvuotisjuhlaamme tekemällä juuri tästä tuotteesta rajoitetun erän.

Kaikki alkoi Hårekista, joka oli yksi lahjakkaimmista koirista, joka kilpaili koirahiihdossa. Se osoitti suurta potentiaalia jo varhaisessa vaiheessa, mutta kun sille laitettiin valjaat päälle, se osoitti merkkejä hengitysvaikeuksista. Myös sen liikkuminen näytti ​​rajoitetulta. Mikään valjaat ei tuntunut sopivan Hårekille. Siksi meidän oli keksittävä ratkaisu, joka voisi vapauttaa hänen potentiaalinsa kokonaan. Tuloksena oli Freemotion vetovaljas, ergonomisesti sopivat valjas, joka tarjoaa liikkumisvapauden ja minimaalisen hengitysrajoituksen.

Tämä monipuolinen vetovaljas on täydellinen koirajuoksuun, koirahiihtoon ja muihin aktiviteetteihin, joissa veto tulee normaalisti yläviistosta.

Alkuperäinen valjaan malli on kehitetty, testattu ja sitä käyttävät maailman menestyneimmät valjakkourheilijat koirahiihdossa ja koirajuoksussa, mutta sen käyttö on tarkoitettu kaikille aktiivisille koirille . Freemotion Harness 10th Anniversary vetovaljas on saatavana erikokoisina ja hyvien säätömahdollisuuksien ansiosta se sopii useimmille koiraroduille.

Oikein sopiva valjas on ratkaisevan tärkeä koiran suorituskyvylle. Silloin vältetään loukkaantumisia ja koira voi nauttia toiminnasta yhtä paljon kuin sinä. Freemotion vetovaljas on suunniteltu vapauttamaan koiran mahdollisuudet. Sen avulla koiran etujalat ja lavat voivat liikkua vapaasti. Hengitystiet pysyvät vapaana kun veto jakautuu tasaisesti etuvartalon alueelle. Vetovaljas on suunniteltu vetolajeihin, joissa veto tulee ylempää kuin koiran selkä. Valjaassa on säädettävä vetopiste.

Non-stop dogwearin kaikkien valjaiden suunnittelussa lähdetään aina liikkeelle koiran hyvinvoinnista. Ergonominen suunnittelu vaatii huomiota yksityiskohtiin. Valjaiden sisäpuoli valmistetaan aina siten, että kaikki materiaalit menevät päällekkäin ilman kovia reunoja. Jokaisen sauman sileä puoli on koiran vartaloa vasten, jolloin varmistetaan, ettei valjas hankaa koiraa. Kaikista valjaista löytyy integroituna 3M heijastimet koiran turvallisuuden takaamiseksi. Ergonominen muotoilu, joka tarjoaa koiralle täydellisen vapauden liikkua jättäen hengitystiet vapaiksi, on tavaramerkkimme.

  • Pehmuste suljettua solurakennetta, joka ei ime vettä
  • 500D nailon 
  • Nailon 
  • Väri: sininen

Tuotetiedot

Ergonominen muotoilu

Tarjoaa koiralle vapauden liikkua ja jättää hengitystiet vapaiksi.

Säädettävyys

Sivuremmit ja takaosa ovat säädettävissä valjaan parhaan istuvuuden takaamiseksi. Säädä takaosa siten, että valjaan sinisen köyden ja valjaan takaosan hihnan välinen osa on hännän tyven kohdalla. Säädä sivuremmit niin, että valjas istuu napakasti koiran päällä. Valjaassa on vakiona joustamattomat sivuremmit. Lisävarusteena saatavat joustavat sivuremmit antavat koirallesi vielä muutaman senttimetrin lisää pituutta jokaiselle askeleelle.

Kokovalikoima

Vetovaljasta on saatavana hyvin pienien koirien koosta suurien koirien kokoihin. Jokaisessa koossa on erivärinen kokomerkintä.

Näkyvyys

integroidut 3M heijastimet

Kokotaulukko

Freemotion Harness 10th Anniversary: Kokotaulukko
Size Kaulanympärys
2 26-31 cm
3 28-33 cm
4 33-36 cm
5 36-40 cm
6 40-44 cm
7 44-48 cm
8 48-52 cm
9 52-56 cm
10 56-64 cm
Size: 2
Kaulanympärys
26-31 cm
Size: 3
Kaulanympärys
28-33 cm
Size: 4
Kaulanympärys
33-36 cm
Size: 5
Kaulanympärys
36-40 cm
Size: 6
Kaulanympärys
40-44 cm
Size: 7
Kaulanympärys
44-48 cm
Size: 8
Kaulanympärys
48-52 cm
Size: 9
Kaulanympärys
52-56 cm
Size: 10
Kaulanympärys
56-64 cm
Size Chart