Long distance Jacket

 79,95

Tämä takki on paras valinta niin juoksemiseen kuin lepäämiseenkin. Sitä käyttävät ammatti valjakkoajajat maailman rankimmissa valjakkokisoissa, jossa sen toimivuus on testattu jopa -50⁰C pakkasissa.

Kokotaulukko

Poista

Löydä jälleenmyyjä

Kuvaus

Long Distance Jacket toppatakki on erityisen kylmien säiden vaate koirille. Se on suunniteltu pidettäväksi niin juostessa kuin levossakin. Takkia on kehitetty ja uudistettu vuosien aikana maailman parhaiden valjakkoajajien palautteesta. Uloin kerros on kestävää Ripstop materiaalia, tuulen- ja vedenkestävää. Tiivis sisäkerros on synteettistä lämpöä eristävää vanua, joka pitää koiran lihakset lämpimänä ja auttaa näin ollen sitä säästämään energiaa. Sisäpinta on pehmeää ripstop materiaalia, joka ei vahingoita koiran turkkia ja on helppo puhdistaa.

Takki on helppo pukea ja riisua myös kun koiralla on valjaat päällä. Long Distance toppatakissa on pitävät tarrakiinnitykset rinnan alla ja vyötäröllä. Kuten nimikin kertoo, takki on suunniteltu erityisesti pitkän matkan valjakkokoirille. Se soveltuu kuitenkin hyvin myös muille aktiivisille koirille hyvistä lämpöominaisuuksista ja päällä pysyvyydestä johtuen. Takki tarjoaa erityisen lämmön eristyksen ja suojan rintakehälle, olkapäille, lavoille ja vyötärölle. Mukana tulee myös irroitettava suoja suojaamaan uroksen genitaalialuetta.

Heijastava läppä niskassa auttaa huomioimaan koiran liikkeen pimeässä. Takin takana on silmukka vetonarun pujotusta varten, näin takki pysyy paikallaan myös tuulisella säällä vedon aikana.

Long Distance toppatakki on punainen ja siinä on hyvät heijastimet. Koot S-XL.

  • Synteettinen lämpöeristys
  • Päällä kestävä ripstop kangas
  • Sisäpinta pehmeää Ripstop kangasta/li>
  • Tarra- ja solkikiinnitys
  • Heijastavat printit

Käyttötarkoitus

Jokainen tuotteemme on suunniteltu tiettyyn/tiettyihin käyttötarkoituksiin ja näin ollen niiden vahvuudet ja heikkoudet eri käyttötarkoituksissa vaihtelevat. Täysi ympyrä kuvaa sitä, että tuote on suunniteltu juuri tähän käyttötarkoitukseen. Tyhjä ympyrä kuvaa sitä, ettei tuote ole niin hyvä tähän käyttötarkoitukseen.

100 Eristävyys
50 Vedenpitävyys
80 Aktiivisuus
100 Kestävyys

Product video

Tuotetiedot

Genitaalialueen suoja

Irroitettava suoja uroksen genitaalialueille. Helppo puhdistaa.

Ääriolosuhteisiin

Lämmin koiran toppatakki eristävällä vanulla, joka sopii äärimmäisen kylmiin arktisiin olosuhteisiin

Helppo käyttää

Nopea pukea ja riisua myös kun koiralla on valjaat päällä. Kiinnittyy pitävillä solki- ja tarrakiinnityksillä. Pehmeä sisäpinta, joka ei vahingoita turkkia.

Hyvä näkyvyys

Heijastava läppä niskassa ja heijastavat painatukset sivuilla turvaksi pimeällä.

Pysyy paikallaan

Ohjaa vetoliina toppatakin takaosassa olevan silmukan läpi, niin takki pysyy päällä tuulisina päivinä.

Kokotaulukko

Long distance Jacket: Kokotaulukko
Size Selänpituus
60 60 cm
65 65 cm
70 70 cm
74 74 cm
Size: 60
Selänpituus
60 cm
Size: 65
Selänpituus
65 cm
Size: 70
Selänpituus
70 cm
Size: 74
Selänpituus
74 cm
Size Chart

Community

This error message is only visible to WordPress admins

Error: Access Token for nonstopdogwear is not valid or has expired. Feed will not update.

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Saatat myös pitää...