Ly Sleeping bag

 79,90

Kevyt ja toimiva makuupussi koirille, täydellinen ulkoilmakäyttöön tai yön yli tehtäviin retkiin. Makuupussi on lämmin ja vettä hylkivä. Pohja on irrotettava ja sitä voidaan käyttää koiran sängynä.

Poista

Löydä jälleenmyyjä

Kuvaus

Hyvä lepo on tärkeä koiran hyvinvoinnille, varsinkin jos olet metsästämässä, hiihtämässä tai vaeltamassa. Käyttämällä makuupussia koira säästää energiaa kun makuupussi pitää sen lämpimänä ja on mukavana saada levätä ennen seuraavaa toimintahetkeä. Makuupussi on kevyt ja vie hyvin vähän tilaa pakattuna.

Ly-makuupussi on tehty kahdesta osasta, jotka on liitetty yhteen tukevan vetoketjun kanssa. Yläosa on lämpöeristetty synteettisellä kuidulla ja siinä on ulkopinta vettä hylkivää ripstop kangasta, jonka vesipilariarvo on 5 000 mm. Yläosassa on myös vetoketjullinen aukko, jotta koira saa pään ulos. Alaosassa on paksumpi eristävä kerros ja fleecevuori, mikä tekee siitä koiralle mukavan sängyn. Paksumpi nailonkangas, jonka vesipilariarvo on 8 000 mm, suojaa alaosaa. Yläosa voidaan poistaa, jos koira tarvitsee vain maton levätäkseen.

Makuupussi on saatavana kolmessa koossa pienille, keskisuurille ja suurille koirille sopivana. Mukana on käytännöllinen säilytyspussi. Ly makuupussi on sininen.

  • Synteettinen lämpöeristys
  • Nylon ripstop kangas
  • Paksu nylon lanka
  • Vesipilariarvo: 5 000 mm yläosassa, 8 000 mm pohjassa.
  • Vetoketju
  • Heijastava printti
  • Säilytyspussi

Käyttötarkoitus

Jokainen tuotteemme on suunniteltu tiettyyn/tiettyihin käyttötarkoituksiin ja näin ollen niiden vahvuudet ja heikkoudet eri käyttötarkoituksissa vaihtelevat. Täysi ympyrä kuvaa sitä, että tuote on suunniteltu juuri tähän käyttötarkoitukseen. Tyhjä ympyrä kuvaa sitä, ettei tuote ole niin hyvä tähän käyttötarkoitukseen.

70 Eristys
50 Vedenpitävyys
80 Aktiivisuus
70 Kestävyys

Tuotetiedot

Peti

Yläosan voi irroittaa niin että pohjaosaa voi käyttää koiran petinä. Pehmeä fleecevuori ja tiivis synteettinen lämmöneristys suojaavat kylmältä alustalta.

Peti
Pään aukko

Makuupussissa on vetoketjulla avattava pään aukko, jotta koirasi pystyy seuraamaan mitä ympärillä tapahtuu. Pääaukon avulla myös ilmanvaihto makuupusissa toimii hyvin.

Pään aukko
Vettä hylkivä

Makuupussissa on kestävä ripstop kangas. Yläosassa on 5 000mm ja pohjassa 8 000mm vesipilariarvo.

Vettä hylkivä
Koot

Ly koiran makuupussi on saatvana kolmessa eri koossa.

Koot

Kokotaulukko

Ly Sleeping bag: Kokotaulukko
Size Breed Examples
S Mäyräkoira
M Englanninsetteri
L Lyhytkarvainen saksanseisoja
Size: S
Breed Examples
Mäyräkoira
Size: M
Breed Examples
Englanninsetteri
Size: L
Breed Examples
Lyhytkarvainen saksanseisoja
Size Chart

Community

This error message is only visible to WordPress admins

Error: Access Token for nonstopdogwear is not valid or has expired. Feed will not update.

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Saatat myös pitää...