Protector Snow

 64,90

Protector Snow on ohuesta ja joustavasta kankaasta valmistettu koiran kokopuku.

Kokotaulukko

Poista

Löydä jälleenmyyjä

Kuvaus

Protector Snow on ohuesta ja joustavasta kankaasta valmistettu koiran kokopuku. Puku suojaa koiraasi lumelta, jäältä, kylmältä ja tuulelta. Puvun on tarkoitus olla koirasi päällä tyköistuva. Joustavan kankaan ansiosta koirasi pystyy liikkumaan vapaasti se päällä esimerkiksi talvisilla metsästysreissuilla. Puku estää lumen tarttumisen koiran karvoihin. Sitä ei ole tarkoitettu käytettäväksi tiheässä metsässä tai pensaikossa, joissa risut ja oksat tarttuvat pukuun ja voivat rikkoa sen. Huomioi, että puvun tulee istua tiiviisti koiran päällä eivätkä lahkeet saa olla liian pitkät. Protector snow pukua on saatavana kahta eri mallia, uros- ja narttu mallisena.  Oranssi väri ja heijastavat nauhat takaavat hyvät näkyvyyden.

Koska jokainen koira on erilainen, puvussa on mahdollista suurentaa genitaalialueiden aukot sopivaksi. Tämä käy helposti leikkaamalla aukkoa suuremmaksi seuraavaan ompeleeseen asti. Ompeleita on muutama ja aukot voi suurentaa 5cm asti.

Kokotaulukko

Protector Snow: Kokotaulukko
Size Selänpituus
XXS 44 cm
XS 46 cm
S 48 cm
M 51 cm
L 54 cm
XL 57 cm
Size: XXS
Selänpituus
44 cm
Size: XS
Selänpituus
46 cm
Size: S
Selänpituus
48 cm
Size: M
Selänpituus
51 cm
Size: L
Selänpituus
54 cm
Size: XL
Selänpituus
57 cm
Size Chart

Community

This error message is only visible to WordPress admins

Error: Hashtag limit of 30 unique hashtags per week has been reached.

If you need to display more than 30 hashtag feeds on your site, consider connecting an additional business account from a separate Instagram and Facebook account.

Saatat myös pitää...