Protector Vest GPS

 64,90

GPS taskulla varustettu kestävä metsästystakki kirkkaalla oranssilla huomiovärillä, 3M heijastimilla ja kevlar-kankaisella rintakappaleella.

Poista

Löydä jälleenmyyjä

Kuvaus

Kestävä metsästystakki kirkkaalla oranssilla huomiovärillä ja 3M Scotchlite heijastimilla takaa näkyvyyden joka tilanteessa. Takin rintakappale on vahvistettu kevyellä kevlar-kankaalla suojaamaan koiraa teräviltä oksilta ja kiviltä maastossa. Värimerkinnät molemmilla sivuilla auttavat näkemään miten päin koira haukkuu tai seisoo peitteisessä maastossa tai pitkän matkan päässä. Takki kiinnitetään klipseillä molemmin puolin sivulla olevien värimerkkien alla oleviin taskuihin. Takin selässä on kiinnitysmahdollisuus myös koiran taluttimelle. GPS- ja radiolähettimen tasku sopii GARMIN T5 ja vanhempiin malleihin sekä myös Ultrapoint avius malleihin. Kaula-aukon kiristys on GPS-taskun sisäpuolella.

Kokotaulukko

Protector Vest GPS: Kokotaulukko
Size Breed Examples
XS Mäyräkoira
S Englanninspringerspanieli
M Englanninsetteri
L Lyhytkarvainen saksanseisoja
XL Jämtlanninpystykorva
Size: XS
Breed Examples
Mäyräkoira
Size: S
Breed Examples
Englanninspringerspanieli
Size: M
Breed Examples
Englanninsetteri
Size: L
Breed Examples
Lyhytkarvainen saksanseisoja
Size: XL
Breed Examples
Jämtlanninpystykorva
Size Chart

Community

This error message is only visible to WordPress admins

Error: Hashtag limit of 30 unique hashtags per week has been reached.

If you need to display more than 30 hashtag feeds on your site, consider connecting an additional business account from a separate Instagram and Facebook account.