Reflection Blanket

 22,90

Anna koirastasi näkyä pimeässä tällä tehokkaalla 3M heijastinliivillä. Joustavat hihnat edessä ja rinnan alla tekevät siitä mukavan ja kevyen käyttää.

Kokotaulukko

Poista

Löydä jälleenmyyjä

Kuvaus

Heijastin on hyvä henkivakuutus, koska se parantaa huomattavasti näkyvyyttä muille. Reflection Blanket heijastinliivi on yhdistelmä erittäin näkyvää oranssia materiaalista ja voimakkaasti heijastavaa 3M materiaalia , joka saa koirasi erottumaan pimeinä päivinä syksyllä ja talvella ja tarjoaa lisää turvallisuutta molemmille. Takaosassa on heijastava läppä, joka on näkyvissä kaikista suunnista. Edessä oleva hihna on myös heijastava.

Heijastinliivi peittää koiran rinnan, hartiat ja osan selkää. Se on helppo laittaa päälle ja ottaa pois. Edessä ja mahan alla olevat joustavat hihnat ovat säädettävissä sopimaan koirallesi.

Olemme sitä mieltä, että kaikilla koirilla tulisi olla tämä ylimääräinen turvallisuustuote, kun ulkona on vaarallisesti pimeää, joten heijastinliiviä on saatavana seitsemää eri kokoa XXS – XXL.

  • 3M heijastimet
  • Nylon
  • Muoviset soljet
  • Joustavat remmit

Tuotetiedot

Näkyvä joka suunnasta

3M heijastin valaisee koirasi mistä tahansa kulmasta, jos siihen osuu valonlähde. Heijastava läppä takana ja heijastava painatus rinnassa helpottavat koiran näkemistä suoraan edestä tai takaa.

Joustavuus

Edessä ja rinnan ympärillä olevat joustavat remmit mahdollistavat liivin säätämisen sopivan istuvaksi.

Kokotaulukko

Reflection Blanket: Kokotaulukko
Size Selänpituus
XXS 20-28 cm
XS 28-36 cm
S 36-46 cm
M 46--55 cm
L 55-63 cm
XL 63-70 cm
XXL 70-85 cm
Size: XXS
Selänpituus
20-28 cm
Size: XS
Selänpituus
28-36 cm
Size: S
Selänpituus
36-46 cm
Size: M
Selänpituus
46--55 cm
Size: L
Selänpituus
55-63 cm
Size: XL
Selänpituus
63-70 cm
Size: XXL
Selänpituus
70-85 cm
Size Chart

Community

This error message is only visible to WordPress admins

Error: Access Token for nonstopdogwear is not valid or has expired. Feed will not update.

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.

Error: Hashtag limit of 30 unique hashtags per week has been reached.

If you need to display more than 30 hashtag feeds on your site, consider connecting an additional business account from a separate Instagram and Facebook account.

Saatat myös pitää...