Trekking Belt

 62,90

Monikäyttöinen vetovyö koirien kanssa liikkumiseen.

Poista

Löydä jälleenmyyjä

Kuvaus

Päivitetty versio meidän perinteisestä vetovyöstä. Sopii koirahiihtoon, -juoksuun ja retkeilyyn luonnossa. Vyön käyttömukavuuden takaavat selän ympäri menevät pehmeät toppaukset sekä jalkaremmit, jotka pitävät vyön paikallaan lantiolla.

Product video

Tuotetiedot

Käytännöllisyys

Sivuremmit, johon voit laittaa roikkumaan taluttimen, pusseja tai muita tuotteita. Olemme myös kiinnittäneet vetovyöhön joustavan nauhan, jonka alta voit pujottaa taluttimen, jotta se ei roiku edessä.

Käytännöllisyys
Avokoukku

Aseta talutin tai vetonaru D-renkaan läpi ja kiinnitä se avokoukkuun. Älä kiinnitä talutinta suoraan D-renkaaseen, koska se on tarkoitettu vain varmistamaan taluttimen kiinnipysymiseen avokoukussa. Jos talutin asetetaan suoraan D-renkaaseen, sen seurauksen D-rengas voi irrota.

Avokoukku
Avokoukku

Voit käyttää avokoukkua myös ilman D-rengasta. Se on nopeampi tapa, mutta silloin talutin voi myös helpommin irrota avokoukusta.

Community

This error message is only visible to WordPress admins

Error: Hashtag limit of 30 unique hashtags per week has been reached.

If you need to display more than 30 hashtag feeds on your site, consider connecting an additional business account from a separate Instagram and Facebook account.

Saatat myös pitää...