Tundra Anojakka winter anorak

Muunneltava anorakki äärimmäisiin olosuhteisiin. Kehitetty yhteistyössä alaskalaisen valjakkoajajan ja nelinkertaisen Iditarod- voittajan, Dallas Seaveyn kanssa.

Löydä jälleenmyyjä

Kuvaus

Monipuolinen anorakki ääriolosuhteisiin, kehitetty yhteistyössä alaskalaisen valajkkoajajan ja nelinkertaisen Iditarod-voittajan, Dallas Seaveyn kanssa.

Tundra Anojakka on yhdistelmä perinteisiä vaatteita ja nykyaikaisia ​​materiaaleja. Suunnittelun inspiraationa ovat olleet inuiitit, jotka ovat kehittäneet innovatiivisia ratkaisuja pysyäkseen lämpiminä äärimmäisissä arktisissa olosuhteissa. Heidän vuosisatoja vanhat mallit ovat olleet ajan koetuksessa. Niistä lämpötehokas pitkä anorakki, joka vangitsee lämmön sisälle on erityisen toimiva istuttaessa paikallaan.

Olemme kehittäneet tämän anorakin yhdessä alaskalaisen nelinkertaisen Iditarod-mestarin, Dallas Seaveyn kanssa. Valjakkoajajalle on tärkeää pysyä lämpimänä rekeä ajaessasi ja säätää eristystä aktiivisuustasoon nähden koko ajon ajan. Olemme ratkaisseet tämän pussimaisella istuvuudella ja säädettävällä nyörijärjestelmällä, joka puristaa anorakin alaosan haluamallesi pituudelle.

Tundra Anojakka takissa on PrimaLoft Silver eristekuitu. Se on patentoitu mikrokuiturakenne, jolla on huippuluokan eristysominaisuudet ja se pitää sinut lämpimänä, vaikka se muuttuisi kosteaksi tai märkäksi. Takki on vedenpitävä 15 000 mm: n vesipilariarvolta ja 20 000 hengittävyydeltä.

Edessä on iso tasku, johon pääsee myös anorakin sisältä. Huppu on iso ja siinä on useita säätömahdollisuuksia.

Tundra Anojakka on saatavana mustana tai valkoisena; molemmissa väreissä on yksityiskohtia heijastavista materiaaleista, jotta näkyvyys pimeässä on hyvä.

Koot:
Unisex- malli
Small / Medium / Large

• Pintakangas: Kestävää ja vedenpitävää polyesteriä. Vesipilariarvo: 15 000mm. Hengittävyys 20 000
• Eristys: PrimaLoft Silver
• Vuorikangas: Nylon
• Hypalon vahvikkeet
• Teipatut saumat
• YKK Vislon Aquaguard 8 vetoketju
• Värit: valkoinen, musta
• Paino: 1360g (koossa M)

Tuotetiedot

Pituuden säätö

Vedä kahdesta nyöristä, kun haluat nostaa anorakin alaosan. Peitä jalat ku olet paikallaan ja pakkaa takin alaosa ylös kun olet aktiivinen. Voit myös kiristää anorakkia helmastä ja vyötärön ympäriltä.

Taskut

Yksi iso, eristetty etutasku kaikille välttämättömille tavaroillesi, taskuun pääsee myös sisäpuolelta käsin. Yksi pienempi eristämätön tasku edessä.

Taskut
Huppu

Suuri ja säädettävä. Esivalmistettu verhoilu valinnaiseen kauluksen kiinnitykseen.

Huppu
Hankojen kiinnitys

Kiinnitä haskasi edessä oleviin kahteen lenkkiin, niin ne eivät tipu maahan riisuttaessa.