Votta

Erittäin lämpimät kintaat. Aerogeeli, PrimaLoft ja ensiluokkainen hanhenuntuva pitävät kädet lämpiminä, kun lämpötilat ovat paljon alle -20 celsiusastetta.

Löydä jälleenmyyjä

Kuvaus

Arctic Votta kintaat on varustettu avaruustekniikalla. 3 mm: n Aerogeeli-kerros kämmenissä antaa sinun pitää kiinni mistä vain ilman että kätesi jäätyvät. Vuohennahka kulutusta kestäville alueille ja Hypalon vahvikeet tekevät näistä kintaista erittäin kestävät.

Olemme tehneet kintaat valjakkoajo mielessä, mutta ne palvelevat kaikkia, jotka liikkuvat kylmässä. Olitpa ylittämässä pohjoisnapaa tai ajamassa moottorikelkalla. Nämä ovat ulkokäsineet; voit käyttää tavallisia käsineitä kintaiden alla.

Arctic Votta kintaissa on käytetty Aerogeelia ja PrimaLoftia materiaaleina. Aerogeeli on myös NASA: n käyttämä avaruusluokan tekniikka; sillä on korkeimmat ihmisen tunnetut eristysominaisuudet. Arctic Votta kintaissa on myös kerros 800 fill power hanhenuntuvaa.

  • PrimaLoft
  • Hanhenuntuva (800 fill power)
  • 3mm Aerogeeli kämmenissä
  • Vuohennahka
  • Hypalon

Tuotetiedot

Säädettävyys

Kiristykset rantaa ja käsivarren kohdalla. Helppo säätää kintaat kädessä, koska kiristysnauhat kiristyvät vedettäessä toiseen suuntaan ja löystyvät vedettäessä toiseen.

Säädettävyys
Kiinnityslenkit

Kiinnitä kintaatt kaulanauhaan ja vältä niiden katoamista, kun otat ne pois.

Kiinnityslenkit
Nenän pyyhkiminen ;D

Pehmeää ja mukavaa materiaalia 😀

Nenän pyyhkiminen ;D
Vahvistukset

Pinnat, joiden tulee kestää kulutusta on vahvistettu pehmeällä ja kestävällä vuohennahalla ja Hypalonilla.

Vahvistukset
Äärimmäinen eristys

Maailman parhaiten eristävää materiaalia, Aerogeeliä, on käytetty Arctic Votta kintaissa. 3mm kerros kämmenissä. Hanhenuntuva pitää lämpimän ilman kintaiden sisällä ja kylmän ulkopuolella.

Äärimmäinen eristys