Bungee Leash Pro

Bungee Leash Pro

 29,90

Teimme Bungee Leash Pro vetonarusta entistä vahvemman parantamalla saumojen ompeleita. Tuote on kehitetty erityisesti koirajuoksuun, koirahiihtoon, koirapyöräilyyn ja kärryajoon. Joustava ydinmateriaali lisää koiran ja omistajan mukavuutta äkillisissä liikkeissä ja tukeva ulkokuori pehmentää nykäisyä. Nämä ominaisuudet korostuvat erityisesti koirahiihdossa ja kärryajossa, jolloin matkanteko voi muuten olla nykivää. Ja mikä parasta, Bungee Leash Pro säilyttää hyvän elastisuuden todella pitkään!

2 metrin pituinen vetonaru sopii erinomaisesti koirajuoksuun ja 2.8 metrin pituinen vetunaru on parempi koirapyöräilyyn, kärryajoon ja koirahiihtoon tai muihin koira-aktiviteetteihin, joissa pidempi hihna on järkevämpi.

Bungee Leash Pro vetonarussa oleva lukko on Internation Federation of Sleddog Sport (IFSS) kilpailusääntöjen mukaan hyväksytty ns. pistoolilukko.

Pituus Käyttö
2.00 m koirajuoksu, vaellus
2,80 m koirahiihto, koirapyöräily, kärryluokka
⚠️ There is a newer version of this product see Bungee Leash
Poista
Löydä jälleenmyyjä

Käyttötarkoitus

Jokainen tuotteemme on suunniteltu tiettyyn/tiettyihin käyttötarkoituksiin ja näin ollen niiden vahvuudet ja heikkoudet eri käyttötarkoituksissa vaihtelevat. Täysi ympyrä kuvaa sitä, että tuote on suunniteltu juuri tähän käyttötarkoitukseen. Tyhjä ympyrä kuvaa sitä, ettei tuote ole niin hyvä tähän käyttötarkoitukseen.

Functionality
Elasticity
Activity level
Competition
Durability

Tuotetiedot

Bronze Carabiner

This solid carabiner is allowed for racing worldwide.

Yhteisö

0