Bungee Leash

Bungee Leash

 29,90

Bungee leash -vetonaru tarjoaa mukavuutta sekä sinulle että koirallesi. Se on valmistettu joustavasta ydinmateriaalista, joka vaimentaa hyvin äkilliset nykäisyt, sekä tukevasta ja kestävästä ulkokuoresta. Nämä ominaisuudet korostuvat erityisesti koirahiihdossa ja kärryajossa, jolloin matkanteko voi muuten olla nykivää. Ja mikä parasta, Bungee Leash säilyttää hyvän elastisuuden todella pitkään!

2 metrin pituinen vetonaru sopii erinomaisesti koirajuoksuun ja 2.8 metrin pituinen on parempi koirapyöräilyyn, kärryajoon ja koirahiihtoon tai muihin koira-aktiviteetteihin, joissa pidempi hihna on järkevämpi.

Uudessa päivitetyssä alumiinilukossa on kiertolukitus turvallisuuden takaamiseksi. Se on myös erittäin kevyt ja kestävä, joten se soveltuu entistä paremmin kaiken kokoisille koirille.

Pituus Käyttötarkoitus
2.00 m Koirajuoksu, vaellus, kävely
2,80 m Koirapyöräily, koirahiihto, kärryajo, vaellus
⚠️ For previous versions of this item, see Bungee Leash (2018) and Bungee Leash Pro (2018)
Poista
Löydä jälleenmyyjä

Tuotetiedot

Kiertolukitus

Automaattisesti lukittuva kiertolukko takaa lisää turvallisuutta sinulle ja koirallesi.

Kestävä

Tässä Bungee -vetonarussa käytetty ompelutekniikka tarjoaa maksimaalisen käyttöiän.

Joustavuus

Tämän talutushihnan ydin koostuu korkealaatuisesta kumista ja se ei hajoa. Se on testattu huolellisesti Norjassa ja se on parempi kuin mikään muu vertailukelpoinen vetonaru markkinoilla. Vetonaru ei ole liian pehmeä tai liian kova, ja sitä voidaan käyttää kaikkiin toimintoihin.

0