Bungee Leash

Bungee Leash

 29,90

Uudessa joustavassa taluttimessa on erittäin kevyt alumiininen lukko, joka nopeuttaa ja helpottaa taluttimen käsittelyä. Parannetut saumat takaavat kestävyyden. Tuote on alun perin kehitetty koirajuoksuun, koirapyöräilyyn, kärryajoon, koirahiihtoon ja vaelluksille, mutta vetonaru toimii hienosti myös talutushihnana kaupunkikävelyillä. Joustava ydinmateriaali lisää koiran ja omistajan mukavuutta äkillisissä liikkeissä ja tukeva ulkokuori pehmentää nykäisyä terävissäkin mutkissa maastossa. Käsilenkin avulla tämä hihna on todella monipuolinen!

2 metrin pituinen versio sopii erinomaisesti talutukseen, vaellukselle tai koirajuoksuun. 2,8 metrin pituinen versio on parempi koirahiihtoon tai muihin koira-aktiviteetteihin, joissa pidempi hihna on järkevämpi.

Bungee Leash vetonarussa on kevyt ja kestävä alumiinilukko.

Haluamme huomauttaa, että Bungee Leash taluttimen lukko ei ole IFSS:n alaisissa kilpailuissa hyväksytty malli. IFSS kilpailusääntöjen mukainen lukko on Bungee Leash Pro– mallisessa vetonarussa.

Pituus Käyttö
2.00 m Løping, Gåing
2,80 m Sykling, Ski
Poista
Löydä jälleenmyyjä

Smooth pulling

Due to its special webbing, the bungee leash provides a very smooth and fluent pulling.

Longevity

High quality materials and certified production within EU ensure a long lifespan.

Protects the back

Elastic line is gentle on both yours and your dog’s back.

Tuotevideo

Käyttötarkoitus

Jokainen tuotteemme on suunniteltu tiettyyn/tiettyihin käyttötarkoituksiin ja näin ollen niiden vahvuudet ja heikkoudet eri käyttötarkoituksissa vaihtelevat. Täysi ympyrä kuvaa sitä, että tuote on suunniteltu juuri tähän käyttötarkoitukseen. Tyhjä ympyrä kuvaa sitä, ettei tuote ole niin hyvä tähän käyttötarkoitukseen.

Functionality
Elasticity
Activity level
Competition
Durability

Tuotetiedot

Aluminium Carabiner

The super lightweight aluminium carabiner comes out of the climbing sport industry and allows a effortless and easy hooking to your dogs collar or harness. The carabiner won´t jam even when its very muddy or freezing cold.

Upgraded stitching

The improved stitching technique used for this Bungee leash allows a maximum lifespan.

Elasticity

The core of this leash consists of the highest quality rubber and will not break. We tested it alot on Norway and it´s better than any other comparable leash on the market. Also the leash is not too soft or not too hard and can be used for all activities.

Yhteisö

0