Ferd Belt

Ferd Belt

 79,90

Ferd vetovyö on tarkoitettu niille, jotka viettävät paljon aikaa koiriensa kanssa ulkona luonnossa vaativissa olosuhteissa liikkuen. Olosuhteissa, joissa tarvitset enemmän kuin tavallisen vetovyön. Tämä vyö on huipputekninen tuote, joka on valettu siten, että se istuu täydellisesti vartalosi ympärille ja takaa parhaan mahdollisen ergonomisen paineen jakautumiseen. Vyö on vankka, ja siinä on hypalon vahvikkeet ja alumiiniset soljet. Siinä on myös sivuilla D-renkaat sivuilla pulkan vetämistä varten. Edessä hihassa on lukko jonka saa lukittua siten että naru ei pääse karkaamaan siitä missään tilanteessa. Vyössä on myös useita lenkkejä , joihin voi kiinnittää koukkuja ja hihnoja sekä muuta vastaavaa.

Ferd vetovyöhön on saatavana lisävarusteena myös vyölaukku Belt Bag. Vyölaukun tasku on valmistettu jäykästä materiaalista suojaamaan siellä säilytettäviä tavaroita. Taskun sisällä on oma sisätasku matkapuhelimelle. Laukun ulkopuolella on myös oma pullonpidike. Vyölaukku sopii myös Trekking vetovyöhön.

KOOT VYÖN PITUUS ?
S 60 cm
M 70 cm
L 80 cm
Poista
Löydä jälleenmyyjä

Käyttötarkoitus

Jokainen tuotteemme on suunniteltu tiettyyn/tiettyihin käyttötarkoituksiin ja näin ollen niiden vahvuudet ja heikkoudet eri käyttötarkoituksissa vaihtelevat. Täysi ympyrä kuvaa sitä, että tuote on suunniteltu juuri tähän käyttötarkoitukseen. Tyhjä ympyrä kuvaa sitä, ettei tuote ole niin hyvä tähän käyttötarkoitukseen.

On snow
Off snow
Competition
Durability

Tuotetiedot

Belt Bag

The Ferd Belt can be equipped with the optional Belt Bag, which adds a additional pocket and drink holder. It´s easily attachable and also can be removed very fast. Click here for Belt Bag.

Pulka functionality

The Ferd Belt is equipped with heavy duty pulka attachments on the side so you can hook in your pulka, child sled or whatever your adventure needs.

Lightweight carabiner

The lightweight carabiner is a twist lock carabiner and can be opened very fast but also can be closed in a very safe way and wont open if you don´t want it to open.

Heav-duty buckles

The Ferd belt has been built to last and to withstand the toughest of adventures. Therefore we’re using a new buckle system which is extremely durable but also quick to unlock. You can remove the straps within seconds, but they will hold a lot of force when it´s needed. Also, mud and ice is no problem for the new buckles.

Highest quality

The overall build quality of the Ferd belt is state of the art. We tried to create the perfect belt for adventures and made no design compromises.

Yhteisö

1