Protector Snow

Protector Snow

 64,90

Protector Snow on ohuesta ja joustavasta kankaasta valmistettu koiran kokopuku. Puku suojaa koiraasi lumelta, jäältä, kylmältä ja tuulelta. Puvun on tarkoitus olla koirasi päällä tyköistuva. Joustavan kankaan ansiosta koirasi pystyy liikkumaan vapaasti se päällä esimerkiksi talvisilla metsästysreissuilla. Puku estää lumen tarttumisen koiran karvoihin. Sitä ei ole tarkoitettu käytettäväksi tiheässä metsässä tai pensaikossa, joissa risut ja oksat tarttuvat pukuun ja voivat rikkoa sen. Huomioi, että puvun tulee istua tiiviisti koiran päällä eivätkä lahkeet saa olla liian pitkät. Protector snow pukua on saatavana kahta eri mallia, uros- ja narttu mallisena.  Oranssi väri ja heijastavat nauhat takaavat hyvät näkyvyyden.

Koska jokainen koira on erilainen, puvussa on mahdollista suurentaa genitaalialueiden aukot sopivaksi. Tämä käy helposti leikkaamalla aukkoa suuremmaksi seuraavaan ompeleeseen asti. Ompeleita on muutama ja aukot voi suurentaa 5cm asti.

Nøkkel funksjoner
  • Hannhundmodellen har åpning for penis
Size
Male/Hann Size Rygglengde
XXS 44 cm
XS 46 cm
S 48 cm
M 51 cm
L 54 cm
XL 57 cm
Female/Tispe Size Rygglengde
XXS 42 cm
XS 44 cm
S 46 cm
M 48 cm
L 50 cm
Poista
Löydä jälleenmyyjä

Tuotetiedot

Cutting for perfect fit

With the newest version of the Protector Snow (Adjustable Velcro instead of fixed hook), you can cut open the hole part in the back for a perfect fit.

Elastisk materiale

Materialet i Protector Snow er elastisk. Dette betyr at dressen sitter godt på hunden samtidig som den ikke hindrer bevegelsesfriheten tl hunden.

Hannhunder

Hannhundmodellen har åpning for penis.

Refleks

Refleksstriper og en lys orange farge på dressen gjør hunden din svært synlig, både på dagen og på natten.

Bein

Beina på dressen er laget trange men fleksible for å hindre at snø kommer inn i dressen. Hvis du har problemer med å få tredd beina på hunden kan du sette på den sokker først.

Yhteisö

0